prostatamassage

Vanliga frågor om prostatamassage

Några av de vanligaste frågorna om prostatamassage

1. Är det normalt för en man att vilja få prostatamassage? Är han gay?

Vissa människor tycker det är jobbigt att vilja ha prostatamassage eftersom det anses vara gay eftersom prostatan ligger i anusen. Men om din man frågar dig, som är kvinna, om att testa detta, så låter det ganska straight! Det är också typiskt för killar att vara intresserade (han kan till och med ha provat anal onani). När allt kommer omkring behöver du inte leta länge för att hitta siter där män beskriver hur de njuter av prostatamassage, både som nöje och av hälsoskäl.

2. Hur släpper jag tankarna om att prostatamassage är smutsigt eller äckligt?

Det är förståeligt om du är tveksam till att prova prostatalekar eftersom ändtarmen är den öppning genom vilken fekalier lämnar kroppen. Det kan därför vara en bra idé om mannen förbereder sig för upplevelsen genom att duscha, använda anal douche samt raka sig. Du kan också bära handskar (ej latex om någon av er har allergi), vilket gör det lättare att rengöra efteråt. Men i slutändan måste du bara gå framåt, eftersom nöjet som prostatamassage – och den intimitet som det skapar mellan dig och din partner – är större än någon äckelkänsla du känner

3. Hjälper prostatamassage mot prostatit?

Några män med prostatit, en inflammerad prostata, svär vid prostatamassage när det gäller smärtlindring. Läkare kan till och med rekommendera prostatamassage innan prostatit blir ett problem för att förhindra framtida problem. Det finns dock ingen stark konsensus när det gäller forskning.

4. Vilket är det bästa sättet att stimulera prostatan?

Du kan enkelt stimulera din partners prostata med ett finger eller två. En dildo fungerar också, speciellt en med en G-punkt / prostataböj. Men specialiserade prostataleksaker är bland de bästa verktygen att komma när det gäller prostatamassage. De träffar prostata, erbjuder tryck på rätt sätt och stimulerar från inifrån och ut.

5. Ska jag vara orolig om min partner ibland förlorar sin erektion under prostatamassagen?

Inte alls! Detta är helt normalt. Några män blir direkt stenhårda av prostata stimulans. Din partner kan förlora en erektion och återfå den under prostata stimulans. Så länge det känns bra finns det ingen anledning för någon av er att vara orolig.

6. Men han kommer ju inte av prostatamassagen!?

Det kan ibland hända, och det är inget att oroa sig för. Prostatamassage kan också få honom att läcka prostatavätska även om han inte ejaculerar.

Att ge en prostata massage kan tyckas skrämmande, men erfarenheten kan vara så intim och givande att vi uppmuntrar dig att åtminstone överväga det. Med detta råd kan du upptäcka varför män har ägnat sig åt prostatamassage i tusentals år och du imponerar på din man med din sexuella förmåga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *